WIE ZIJN WE

 

" FRANCESCO & JULIA " IS EEN LIEFDES VERHAAL TUSSEN FRANCESCO, EEN ITALIAANSE CHEF UIT MOLFETTA, EN JULIA, EEN CREATIEF BREIN UIT ANTWERPEN. SAMEN DELEN WE EEN PASSIE VOOR ETEN, CREËREN, REIZEN EN ONTDEKKEN.

ONS VERHAAL BEGINT IN 2007, TIJDENS EEN KOUDE MAAND DECEMBER IN EEN RESTAURANT WAAR WE WERKTEN ALS CHEF EN MANAGER. SAMEN WERKEN EN EEN RELATIE BEGINNEN KAN EEN UITDAGING ZIJN MAAR ZEER SNEL ZAGEN WE DAT WE EEN GOED TEAM VORMEN ZOWEL OP HET WERK ALS THUIS. ONZE LIEFDE GROEIDE, NET ZOALS ONZE LIEFDE VOOR DE GASTRONOMIE EN ALLES WAAR HET VOOR STAAT. WE GINGEN VAAK UIT ETEN, ORGANISEERDEN ETENTJES, EXPERIMENTEERDEN IN DE KEUKEN (NOG ALTIJD) EN BEGONNEN TE DROMEN VAN EEN EIGEN ZAAK.

OP 14 JULI 2010 GAVEN WE ELKAAR ONS ‘JAWOORD’ ONDER DE HETE ITALIAANSE ZON,  ZONDER TE BESEFFEN DAT DIT HET BEGIN WAS VAN VEEL MEER DAN EEN LEVEN SAMEN.

HET ORGANISEREN VAN ONS TROUWFEEST WAS EEN ZOEKTOCHT NAAR HET JUISTE EVENWICHT TUSSEN ONZE TWEE CULTUREN EN TEGELIJKERTIJD OOK HET ZOEKEN NAAR ONZE EIGEN STEM. ANDERS EN ORIGINEEL ZIJN IS HEEL BELANGRIJK VOOR ONS, DUS MAAKTEN ALLES ZELF (UITNODIGING, FEESTARTIKELEN, TAFEL NUMMERING, KLEINE DETAILS, VERANDERINGEN IN HET MENU, ...) WAT HET EEN TROUWFEEST MAAKTE ALS GEEN ANDER.

AL DAT CREËREN, ORGANISEREN, GECOMBINEERD MET ONZE PASSIE VOOR ETEN DEED ONS NADENKEN OVER EEN CONCEPT WAAR  WE DIE LIEFDE VERDER KUNNEN ONTDEKKEN MAAR OOK ANDEREN GELUKKIG KUNNEN MAKEN. ZO IS HET IDEE VAN " FRANCESCO & JULIA " GEGROEID EN TWEE JAAR LATER IS HET  REALITEIT GEWORDEN.

WE KOKEN, WE BAKKEN, VOOR EEN ETENTJE ONDER VRIENDEN, EEN BUFFET OP JE FEEST, EEN RECEPTIE OP JE KANTOOR, NOEM MAAR OP. WE KUNNEN OOK UW EVENEMENT VAN BEGIN TOT EINDE ORGANISEREN OF DINGEN ZOALS DECORATIE, FEESTARTIKELEN, UITNODIGINGEN, CREËREN. WE GEVEN WORKSHOPS OF KUNNEN GEVRAAGD WORDEN VOOR RAADPLEGINGEN VOOR RESTAURANTS.

ALLES WORDT ZELF GEMAAKT MET LIEFDE, EIGEN HANDEN, VERSE INGREDIËNTEN EN HET BELANGRIJKSTE VAN AL: HET IS NIET ALLEEN EEN BEDRIJF, HET IS ONS LIEFDESVERHAAL.

NEEM EEN KIJKJE OP ONZE BLOG EN STAP ONZE WERELD BINNEN.